Un Sant Jordi digital al Punt Òmnia Martí-Codolar!

Potser aquest any és el Sant Jordi més especial des de fa molts anys. Les circumstàncies han fet que l’hàgim de passar a casa i no com ens agradaria, amb els carrers plens de gent i aquelles olors a roses i llibres per les nostres ciutats.

Per sort, la tecnologia ens ajuda a apropar-nos a aquest sentiment de celebració que ens surt en aquesta diada.

És així que des del Punt Òmnia Martí-Codolar volem llençar les següents propostes per aquest dia, un joc de preguntes relacionades amb la Diada de Sant Jordi i un tutorial de programació amb Scratch, per les persones més tecnològiques de la casa. Aquí ho teniu:

Joc de preguntes

A continuació us deixem dos enllaços per respondre uns petits trivials entorn a Sant Jordi:

Aquests qüestionaris estaran oberts durant una setmana, fins el proper dijous 30 d’abril a les 23h. Poseu el vostre sobrenom i podreu entrar al rànking de puntuació.

Videotutorial de Scratch

Per les persones que us agradi programar videojocs aquí us deixem un videotutorial que hem elaborat, amb tot el carinyo del món, per poder programar en Scratch un videojoc fent servir la realitat augmentada per poder atrapar les Boles de Drac, vigileu amb el drac per això!! (com veureu, està dividit en dues parts).

Videojoc Boles de Drac (part 1)
Videojoc Boles de Drac (part 1)

Aquí teniu l’enllaç al projecte d’Scratch: https://scratch.mit.edu/projects/387755061/

Més coses…

A part de les propostes que hem elaborat, us recomanem fer servir plataformes com YouTube per descobrir manualitats, coses interessants de Sant Jordi… A continuació us suggerim algunes cerques a YouTube que us poden donar moltes idees:

Feliç Sant Jordi des del Punt Òmnia Martí-Codolar!!